Не так давно стало відомо, що найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Нікіта Добринін і Даша Квіткова розлучаються. Про це повідомила Даша в інтерв’ю Маші Єфросініній. Дівчина не стала вдаватися у подробиці причин розлучення, але запевнила, що більше не бачить себе поряд з Добриніним. І, як кажуть в народі, біда одна не ходить.

Так, розлучення вже дуже погано сказалося на кар’єрі Нікіти Добриніна. Справа в тому, що відомий український шоумен і телеведучий Нікіта Добринін більше не буде вести програму “ЖВЛ”.

Нікіта чудово справлявся з роллю телеведучого, але через сімейний скандал, публіка більше не побачить Добриніна у цій ролі. У новому сезоні його замінить зразковий сім’янин Тимур Мірошніченко.

До речі, популярна українська співачка, телеведуча та зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія, яка нещодавно народила другу дитину, вже показала свого нового партнера, з яким тепер працюватиме у шоу "ЖВЛ".

Так, зірка виклала милі фото з відомим телеведучим Тимуром Мірошниченком, який замінив Микиту Добриніна. На нових фотографіях Віра та Тимур мило позують на камеру, стоячи десь у лаштунках телеканалу "1+1".

І якщо співачка перед камерою співачка з'явилася у симпатичній кольоровій сукні, то Мірошниченко був при повному параді – на ньому біла футболка та стильний темний піджак у клітку.

У підписі до публікації Кекелія написала: "ЖВЛ @zhvl_official у повному складі повертається! Зустрічайте, my partner @timur.miroshnychenko".

Читайте також:

Їхали до сина: на Хмельниччині раптово не стало сімейної пари. Були українськими прикордонниками

Не стало легенди: він створив кота Леопольда та милого мамонтеня з мультика про маму

«І раптом така ненависть»: Валюха зі «Сватів» різко висловилася про президента Володимира Зеленського, з яким працювала в кіно