Кажуть, кожна жінка мріє стати матір'ю, але не кожній дано це щастя.

Українська актриса, учасниця 12-го сезону романтичного реаліті "Холостяк" Вікторія Варлей своє приватне життя раніше ретельно приховувала. Ось тільки Ганна Олицька, мабуть, вміє так до себе розташувати, що зірки шоу-бізнесу відкривають їй душу та серце і назовні вириваються іноді ті таємниці, що завжди зберігалися за сімома замками.

Так, актриса зізналася, що 7 років тому вона була змушена перервати вагітність, оскільки на цьому наполягали лікарі.

Вся справа в тому, що обранець Варлей у той момент проходив курс лікування та приймав ліки, з якими не можна було зачинати дитину. Ось тільки про такий аспект лікар попередити забув і ситуацію довелося вирішувати на третьому місяці вагітності.

"Я завагітніла. Він (колишній хлопець Варлей — ред.) приймав якісь ліки, з якими не можна було зачати дитину. Коли ми це з'ясували, я вже була майже на третьому місяці вагітності. Там усі професори, усі мене консультували і всі в один голос сказали, що не можна. Я плакала. Коли вели на цю операцію, я знепритомніла від нервів, від переживань", - поділилася зірка.

Ім'я батька ненародженого малюка артистка не розсекретила. Відомо лише, що це було ще до стосунків із актором Тарасом Цимбалюком та нинішнім чоловіком зірки Петром Камболіним.

Вікторія також зізналася, що після аборту вона працювала із психологом. Їй досі важко говорити на цю тему, оскільки постійно думає про те, що зараз могла бути мамою, але в підсвідомості чути голоси лікарів, що "якщо я народжу дитину, то вона й до року не доживе".

Вікторія розповіла, що дуже любила тодішнього хлопця, з яким була у стосунках менше ніж рік. Після аборту пара прожила разом ще майже три роки.

Нагадаємо, що у квітні минулого року українська актриса Вікторія Варлей вийшла заміж за американця російського походження Петра Камболіна. У чоловіка вже є двоє дітей від першої дружини, проте третя дитина буде лише на радість.

"Ми знайшли в США лікаря, я здаю всі аналізи. Але я і в Києві обстежилася, у мене все супер. Більше того, у мене овулюють два яєчники, є ймовірність народити двійнят. Я завжди думаю, що, можливо, Бог зробив саме так, що тепер у мене будуть одразу двоє дітей. Дуже цього хочу", - зізналася актриса.

Читайте також:

У які дні краще не фарбувати волосся: фарба погано сяде, колір буде зміненим

Їх всього три: названі знаки Зодіаку, на які чекає фінансовий успіх наступного тижня

Не стало легендарного режисера, який знімав серіал "Штрафбат". Фото з похорону