Смерть легендарного Вахтанга Кікабідзе стала потрясінням не лише для його близьких, а й шоком мільйонів шанувальників у всьому світі. Щоправда, знайшлися й ті, хто "втішився" з цієї трагедії.

Кажуть, про мертвих можна згадувати вголос лише добре. Ось тільки відомий російський актор, телеведучий та генеральний продюсер православного каналу "Спас" Борис Корчевніков, схоже, знає лише те, що його навчила говорити кремлівська пропаганда.

Ще б пак, нещодавно "втікачів" через мобілізацію росіян він називав сміттям, порожнім місцем і тлином. А у вибуху кримського мосту Корчовніков звинуватив Пилипа Кіркорова, який танцював на християнському хресті.

Дізнавшись про смерть легендарного Вахтанга Кікабідзе, Корчевніков сказав те, що жахнуло мільйони його шанувальників. Так, телеведучий, зважаючи на все, зрадів цій смерті. Про це пишуть РосЗМІ.

Він заявив, що нескінченно задоволений тим, що більше не почує "наклепи на Росію".

Крім того Корчевніков назвав легендарного Кікабідзе "переконаним безбожником", який, перебуваючи при смерті, мав би покаятися через всі його висловлювання у бік Росії.

"Багато всього наробив і наговорив за життя. Гірко, якщо він із цим, не покаявшись, і пішов. Тому що не важливо з чого ти почав, важливо з чим ти закінчив", - заявив Борис Корчевніков.

Крім того, російський пропагандист сказав, що Кікабідзе зробив велику помилку, відштовхнувши від себе Росію.

Корчевніков згадав про те кохання, в якому купався Вахтанг Костянтинович за часів СРСР: "Любимий усіма Буба, лауреат Держпремії СРСР... Не було Вахтанга Кікабідзе без радянського екрану, театру, без російського, люблячого його глядача. Причому наше кохання - так по- євангельськи, здається, покривала і всі його звірині агресивні помилки та вчинки... І це не слабкість. Це сила моєї країни".

Корчевніков зізнався, що обурений тим фактом, що Кікабідзе "харкав у країну, яка його вигодувала скрізь, де тільки міг", маючи на увазі, що актор виступив публічно проти політики президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, що Вахтанг Кікабідзе мав чітку політичну позицію. У 2008 році через російсько-грузинську війну він відмовився від ордена Дружби і перестав приїжджати до Росії з концертами. Засудив Кікабідзе та агресію Кремля проти України. Більше того, Вахтанг Кікабідзе витратив на допомогу для української армії усі кошти, які йому вдалося від свого ювілейного концерту у Батумі.

Читайте також:

Не стало відомого українського режисера. У нього знімався навіть Кличко

Був справжнім героєм: 10 років провів у муках і мовчав. Чому не стало Вахтанга Кікабідзе

З росіян ніхто не вижив: авіакатастрофа в Непалі забрала життя 72 людей. Відео падіння борту