Нині за життя Костомарова борються найкращі лікарі клініки у Комунарці, а колеги та шанувальники моляться про його одужання. Ось тільки надії на швидке одужання знаменитого фігуриста тануть на очах.

45-річного Романа Костомарова госпіталізували із кашлем та сильними болями у грудях у ніч з 9 на 10 січня. Спортсмена майже одразу перевели до профільної лікарні у Комунарці, де лікарі за останні кілька років створили чимало чудес із ковидними пацієнтами.

Але у фігуриста не ковид, а лівостороння пневмонія у поєднанні з грипом, сепсис та інтоксикація організму. Зараз він у комі та підключений одночасно до апаратів ШВЛ та ЕКМО, які підтримують життєдіяльність організму. За життя Костомарова борються найкращі лікарі, вже неодноразово збирався консиліум, але ніхто до кінця не може зрозуміти, чому стан спортсмена тільки погіршується.

Близьких до лікарні не пускають за правилами, але лікарі щодня повідомляють про стан Костомарова його дружину Оксану Домніну. Ще тиждень тому пара брала участь у льодовій казці Іллі Авербуха «Чарівник країни Оз»: Роман виступав у ролі злої чаклунки Брунгільди. За словами хореографа Максима Стависького, фігурист «покашлював, але температури не було, тому він не звертався за допомогою».

Читайте також:

Іменини 15 січня: когось привітати з Днем ангела. Список імен

Ізраїль допоможе Україні закрити небо від будь-яких безпілотників. Путіна притиснули

Люди під завалами: російська ракета потрапила до багатоповерхівки. Так Путін привітав українців із старим Новим роком. Фото