У мережі повідомили про трагічну новину, де йдеться про легендарну модель 90-х. На превеликий жаль, знаменита красуня Тетяна Патіц покинула цей світ у віці 56 років.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «RBC»

Спокійна 56-річна супермодель входила в ТОП-6 манекенниць 90-х років разом з Крісті Тарлінгтон, Ліндою Євангелістою, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс.

Про цю трагедію стало відомо з офіційного джерела та легендарного видання Vogue.

Як відомо, Тетяна Патіц народилася у Гамбурзі. Зростала вона у Швеції, а вже у свої 17 років вона посіла третє місце у місцевому конкурсі краси в Elite Model Look, що відкрило їй перспективне майбутнє.

Покійна модель розпочала свою кар'єру у 1983 році, а вже через 2 роки її можна було побачити на обкладинці знаменитого журналу Великобританії Vogue.

Також у 1990 році Тетяна Патіц отримала неймовірний гонорар після того, як позувала з не менш відомими моделями Сінді Кроуфорд, Крісті Тарлінгтон та Лінди Євангелісти.

Головний редактор Vogue Ганна Вінтур вирішила згадати про Тетяну Патіц і сказала: «Вона була набагато менш помітна, ніж її соратниці – загадковіша, більш доросла, недосяжна, – і в цьому була своя привабливість».

Читайте також:

Зрадник отримав за заслуги: колаборант з України загинув за російську армію під Бахмутом

Це наша ціна перемоги. У Зеленського назвали кількість загиблих українських солдатів

В Одесі не стало зірки фільмів "Ліквідація" та "Сонька Золота Ручка"

Між життям та смертю: зірка Marvel Джеремі Реннер перебуває у критичному стані після нещасного випадку