Позиція путініста Тарзана ні для кого не нова – він яро дотримується основ російського імперіалізму, шовінізму та рашизму. І добре б, якби він робив це за гроші. То навряд чи! Просто сам по собі старий стриптизер розумом не блищить.

З самого початку повномасштабних бойових дій Тарзан з піною біля рота доводив, що він є "російським офіцером", який будь-якої миті готовий піти захищати Батьківщину. Зрозуміло, нікуди він не пішов, але "красиво" про себе заявив - та так, що реготали навіть у Росії.

Потім трохи вщух його палкий запал вступити до лав російської армії, але періодичні сезонні загострення даються взнаки. А нещодавно Тарзан потрапив до списку санкцій президента України Володимира Зеленського, через що вибухнув "підворітною" поезією. Докладніше про вірші відомого російського стриптизера інформує Обозреватель.

"Под санкциями нам жить не ново, в очк* себя засуньте список, Вова. Уж скоро мракобесию конец придет, тебя задушит твой же, тобой уничтоженный народ", - написав чоловік Наташі Корольової.

Скріншот із сайту Обозреватель

Підписники Тарзана не відразу зрозуміли, про якого Вовуі йдеться. Дехто припустив, що грубе звернення спрямоване до Путіна, що було б дуже логічним. Але очевидно, що стриптизер мав на увазі Зеленського, до якого звернувся по-хамськи, вкотре показавши всім свою культуру і мізерне міркування (і нетрадиційні нахили).

Скріншот із сайту Обозреватель

Скріншот із сайту Обозреватель

Читайте також: