Серіал "Ліквідація" режисера Сергія Урсулюка про повоєнну Одесу свого часу справив велике враження на публіку, перетворившись на один із найулюбленіших багатосерійних фільмів 2000-х років. Раніше було відомо, що семеро акторів, які взяли участь у створенні, більше ніколи не знімуться в кіно. Тепер їх стало вісім.

Стало відомо, що на 65-му році життя пішов у світ інший радянський та український актор театру, кіно та телебачення Михайло Дроботов, який здобув популярність за роль у серіалі "Ліквідація".

Про це у соціальних мережах повідомили колеги артиста.

"Наш дорогий друг і улюблений партнер Капітонич. Театр отримав цю страшну звістку, в яку не хочеться вірити", - написала актриса Одеського обласного академічного драматичного театру Олена Ященко.

Від чого помер Дроботов, не повідомляється

Зазначається, що Дроботов помер ще 6 січня, але інформація про це просочилась в ЗМІ лише зараз.

Михайло Дроботов народився 19 серпня 1958 року та закінчив Харківський національний університет мистецтв ім. Котляревського.

Михайло Дроботов служив в Одеському російському драматичному театрі імені Іванова, обіймав посаду режисера одеського театру на Чайній.

Актор неодноразово брав участь у російсько-українських кінопроектах. Крім "Ліквідації", він знімався в серіалах "Сонька Золота Ручка", "Шулер", "Наслідок кохання" та інших.

Нагадаємо, що 14-серійний фільм режисера Сергія Урсуляка "Ліквідація" розповідає про боротьбу з бандитськими угрупованнями у повоєнній Одесі.

Ще до виходу цей серіал був овіяний поганою славою через трагічну смерть актора Андрія Краска (він встиг відіграти лише сцену загибелі свого героя Фими, якого в останній шлях проводжає персонаж Машкова; а через кілька днів Краско пішов із життя – зупинилося серце). Ще тоді багато хто в назві "Ліквідація" побачив пророчо негативний зміст.

Читайте також:

Страшний день 11 січня: чому сьогодні не можна дітей випускати з дому, і як це пов'язано з Євангелією від Матвія

Православний календар весіль 2023: у які місяці небезпечно вінчатися та розписуватись у РАГСі

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину