У мережі оприлюднили дуже цікаву та несподівану інформацію про відомого російського артиста та справжнього путініста Кіркорова. Співак втратив над собою контроль та звернувся до президента України Володимира Зеленського через санкції РНБО.

Про це повідомляє портал новин «apostrophe»

Як відомо, глава України Володимир Зеленський запровадив низку санкцій проти російських артистів 7 січня. Важливо наголосити на тому, що під ці санкції потрапили лише ті артисти, які підтримують війну на території України. Це говорить про те, що низка російських акторів та артистів більше не можуть потрапити до України, а їхні активи тепер заблоковані. У цьому списку виявився й усім добре відомий Філіп Кіркоров.

Путініст Філіп Кіркоров вирушив до соціальної мережі, щоб висловитися з приводу накладених на нього санкцій. Він у всій красі використав кремлівську пропаганду та порівняв Володимира Зеленського з Геббельсом.

"Приймаю привітання від усіх друзів і знайомих про влучення в список санкцій доктора Геббельса, лідера вільного світу, дбайливця за свободу слова, президента Зеленського. Історія вже проходила подібних "лідерів", і в 45 році відійшли в світ інший, але зустріли своїх послідовників через 80 років", - написав путініст у соціальній мережі.

Однак він на цьому не закінчив і звинуватив Україну в тому, що вона нібито "знищує культуру".

Читайте також:

Якось погано вийшло: путінського прихильника Кіркорова вимазали каловими масами. Тепер не відмиється

«За щучим велінням»: Філіп Кіркоров на дні народження дочки розповів про свого "висячого товстолобика"