Російський режисер Микита Міхалков потрапив до лікарні з коронавірусом кілька днів тому. І кілька годин тому стало відомо, що його стан погіршився.

Докладніше про це інформує сайт УНІАН, посилаючись на росЗМІ.

Повідомляється, що режисерові стало погано на тлі ускладнень від коронавірусу, внаслідок чого його перевели до реанімації. Інсайдери стверджують, що у Михалкова може бути бактеріальна поразка та інтоксикація всього організму, що здатне спровокувати менінгіт та гайморит.

"У результаті поширення хвороби відбувається отруєння всього організму загиблими бактеріями і найбільш пошкодженою легеневою тканиною. Уявіть собі: легенева тканина плавиться від пневмокока, як лід від впливу вогню. Кількість отрут у тілі хворого зашкалює, і головне тут - дезінтоксикаційна терапія. Сподіваюся, йому роблять його. гемодіаліз", - сказав лікар-пульмонолог Сергій Пурясєв

Інший інсайдер, який близький до сім'ї режисера, розповів, що Михалков не має температури, і лікарі впевнені, що це не дуже хороша ознака. Однак режисер перебуває у свідомості і все чудово розуміє. Добре, щоб він зрозумів, що це йому бумерангом повернулося все те, що він говорив про Україну та українців.

Читайте також: