Популярний український телеведучий Григорій Решетник, який є ведучим проектів "Холостяк" та "Холостяка", часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Днями шоумен виклав кумедний кадр та натякнув, що вже "знайшов" наступних учасників обох проектів.

І справді підходить до фіналу дванадцятий сезон популярного романтичного реаліті "Холостяк" з Алексом Топольським, який був знятий ще до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

За традицією після сезону "Холостяка" канал СТБ знімає "Холостячку" – реаліті, де головна героїня – відома дівчина. Нагадаємо, кохання на проекті вже шукали Ксенія Мішина та Злата Огневич.

Ось тільки швидше за все нових сезонів популярного шоу поки в Україні знімати не будуть через війну і шоумен вирішив підняти настрій своїм передплатникам у соціальній мережі, враховуючи ці обставини.

Так, у своєму Instagram Григорій Решетник опублікував кадр із телеведучою Лесею Нікітюк та співаком та флейтистом SHUMEI (Олег Шумей).

"Знайшов наступних "Холостяка" та "Холостячку", - заявив ведучий.

Соціальна мережа в ту ж мить відреагувала на таку пропозицію, особливо схваливши кандидатуру Лесі:

  • Ви заробите собі величезну аудиторію, якщо неодруженою буде Леся!;
  • Якщо Нікітюк буде "Холостячкою"- то буде дійсно ОФІГЕННЕ ШОУ🥰;
  • Цікаво, хто з Лесею доживе до фіналу з чоловіків...😂 Мені здається вона дуже вимоглива і чесна. Це її вміння висміювати не кожен чоловік витримає. Тільки достойний і самодостатній😉;
  • Нікітюк будете доплачувати за шалений попит за перегляди!😂👍👍👍Це буде стовідсотково креативне та непередбачуване шоу😁

Як стало зрозуміло з коментарів, багато українців уже давно чекають на "Холостячку" з Лесею.

До речі, варто згадати, що Нікітюк свого часу буквально вивели із себе питання про її можливу участь у проекті "Холостячка", тому телеведуча поклялася не ставати головною героїнею шоу.

Читайте також:

Ведучий "Холостяка" Гриша Решетник показав, як живе з сім'єю по 18 годин без світла та води

Холостяк-12: Роксолана, яка вилетіла з шоу, показала себе без одягу

Іспанський сором. "Холостяк" Топольський розповів, чому перервав церемонію троянд. Такої ганьби на українському телебаченні ще не було