У мережі повідомили, що американський актор, дворазовий номінант на премію «Оскар», номінант на премії BAFTA та «Золотий глобус», а також зірка фільмів Marvel Джеремі Реннер перебуває у критичному стані. Так, він потрапив у нещасний випадок, після чого у нього виникли серйозні проблеми.

Про це повідомляє портал новин «Апостроф»

Є відомості про те, що Джеремі Реннер потрапив в аварію через несприятливі погодні умови. Його стан – критичний, але стабільний.

«Ми можемо підтвердити, що Джеремі перебуває у критичному, але стабільному стані. Травми він отримав під час збирання снігу внаслідок нещасного випадку, пов'язаного з погодними умовами, - йдеться у заяві. - Його сім'я з ним, він отримує відмінний догляд», - йдеться у повідомленні Variety.

На даний момент немає жодних подробиць про місце події. Однак відомо, що він мешкає в окрузі Ушо, штат Невада, де перед Новим роком був потужний сніговий шторм.

Джеремі Реннер, відомий як Клінтон Бартон (Соколіне око). Він є зіркою культових фільмів із всесвіту Marvel і має мільйони фанатів по всьому світу, які дуже переживатимуть після такої трагічної новини.

Читайте також:

Театр одного актора: подруга Лаврова почала плакати, читаючи Висоцького для мобілізованих

Ворогу не забажаєш: український актор розповів, як втратив одразу обох рідних людей

Прийшла війна, зав'яли помідори: Аліна Гросу натякнула на розрив із російським актором

З пана до солдатів: актор із "Фортечної" пішов на фронт