27-річна Аліна Гросу, яка майже три роки мешкала у цивільному шлюбі з російським актором Романом Полянським, знову звикає до статусу "холостячки".

Більше того, нещодавно стало відомо, що Аліна Гросу переїхала жити до США. Майже 10 місяців війни артистка перебувала в Україні, допомагала постраждалим та вимушеним переселенцям, за власний кошт купувала подарунки дітям та предмети першої необхідності.

Про це вона розповіла в Інстаграмі, опублікувавши фото із Лос-Анджелеса. За словами Аліни, за кордоном вона удосконалюватиме свої акторські та вокальні здібності.

«Зараз я перебуваю в LA, підвищую акторську та вокальну кваліфікацію. Благодійністю я не перестаю займатися, частково залишила цю добру справу своїм батькам, решту мені вдається робити на відстані. Хочу, щоб моєю країною та нашими людьми пишалися звідусіль. І де б я не була, хочу залишатись корисною», — написала Аліна.

Багато передплатників підтримали її, але багато хто обурився її вчинком, дорікають у тому, що залишила країну під час війни.

Аліна відповіла на хвилю критики та зазначила, що не вважає свій вчинок чимось ганебним.

«Я була в Україні всі ці майже десять місяців, тож ця тема мене не стосується. Я була, поки відчувала, що потрібна не лише допомога, а й моя особиста присутність. Я, напевно, однією з небагатьох, хто був постійно в країні, не поїхав у перші ж дні війни, а залишався з людьми» , - відповіла Гросу.

Читайте також:

Гроші лилися "річкою": на Тернопільщині з каналізації вимило пачку євро. Відео

росіяни молитимуться про порятунок: США передадуть Україні "розумні бомби". Вони самі все вирішать

Транзит через Україну – все! На Росії вибухнула остання ділянка працюючого газопроводу, що веде до Європи