У мережі оприлюднили вельми несподівану інформацію про дочку української поп-співачки, актриси, телеведучої та колишньої учасниці поп-групи «ВІА Гра» Віри Брежнєвої. Стало відомо, що її 13-річна дочка вже веде цілком доросле життя і зустрічається з хлопцем старшим за неї.

Цю інформацію та фотодокази опублікували у соціальних мережах.

Усі чудово знають, хто така Віра Брежнєва. Вона добре відома не лише на території України, а й в інших країнах. Українська співачка має унікальну зовнішність та талант, завдяки чому вона досягла неймовірних висот. Однак зараз йтиметься не про неї, а про її дочку, якій лише 13 років.

«13-річна донька Віри Брежнєвої від українського олігарха Михайла Кіпермана вже рік зустрічається із хлопцем, якого називає своєю другою половиною. Він старший, живе в Італії, працює в ІТ-сфері. І судячи з фото, той ще позер», - підписані фотографії в соціальній мережі.

Судячи з даних кадрів, стає ясно, що дочка Віри Брежнєвої зовсім не соромиться вести доросле життя. Вона не приховує своїх почуттів до свого старшого партнера навіть на людях. Багатьом це може здатися неприйнятним, але, напевно, сама Віра Брежнєва так не вважає.

Читайте також:

Віра Брежнєва, яка стверджувала, що вона не українська співачка, оголосила себе зі сцени українкою та заплакала

Дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою в компанії молодої людини: вже вибирає великі розрізи

Віра Брежнєва здивувала новим треком, який вийшов українською. Відео