Відомий російський співак і путініст, який підтримує спецоперацію в Україні, Микола Басков останнім часом погано виглядає. І якщо недавно публіка обговорювала його повноту і набряклість, що раптово з'явилася, то тепер до тривожних сигналів додалися труднощі в ходьбі.

Так, Микола Басков взяв участь у зйомках одного із новорічних "блакитних вогників". При цьому журналісти, які були присутні на зйомках, розповіли, що самостійно Микола пересувався насилу і йому була потрібна стороння допомога щоб піднятися на сцену і зайняти своє місце.

Очевидці розповідають, що Баскова буквально довелося вести під руки, він шкутильгав на одну ногу. Більше того, під час виступу співак лише відкривав рота під фонограму і зовсім не рухався під час виступу. Мабуть, у нього було травмовано ногу.

"Баскова вели під руки. Одну ногу він підтягував. Кожен крок давався йому важко", - стверджують вони.

Нагадаємо, що чутки про поганий стан Миколи Баскова з'явилися після його участі у шоу "Доля людини". Там артист виглядав опухлим. Зовнішній вигляд Баскова почав прокоментувати шоумен Рустам Солнцев. Він послався на слова своєї дружини-лікаря і заявив, що співак може мати проблеми з нирками.

Читайте також:

«Вона містила всю Росію»: Лайма Вайкуле заступилася за Аллу Пугачову та її репутацію

Куди зникли іранські "шахіди"? У ЗСУ розповіли, чому Росія більше не атакує "мопедами"

Партак року: українська співачка Asti отримала нагороду в Росії, виступаючи у тандемі з затятим фанатиком Путіна