Російський співак і затятий шанувальник Путіна Григорій Лепс неодноразово публічно говорив про свої згубні звички. Довгий час він вживав алкоголь та заборонені речовини, через що від співака навіть пішла дружина. Тепер же він став зовсім небезпечним для суспільства, однак крапку таки поставить суд.

Стало відомо, що Григорій Лепс у стані алкогольного сп'яніння вчинив бійку біля одного із барів Санкт-Петербурга. Як виявилося, співак просто розлютився, що один із відвідувачів закладу відмовився грати з ним у нарди на 10 тисяч доларів.

Лепс разом із чоловіком вийшов надвір з'ясовувати стосунки і це закінчилося бійкою. Все сталося в ніч проти 3 грудня біля ірландського бару "Фіннеганс" на Московському проспекті, 192, в районі метро "Парк Перемоги".

Слід зазначити, що журналісти вже з'ясували дозу випитого в барі "Фіннеганс" на Московському проспекті, що власне й спровокувало бійку. Це було 9 порцій віскі 16-річного Lagavulin, 5 порцій Glenmorangie, та й щось по дрібниці з гарного пива на загальну вартість 12 тисяч 890 рублів.

Відомо, що спочатку охоронець співака вдарив чоловіка в обличчя, а згодом із кулаками накинувся й сам путініст. Відвідувача закладу Лепс бив і руками, і ногами, поки той лежав на землі.

В результаті 39-річний Дмитро Горбачов отримав травми, зокрема йому зламали ніс.

Відвідувач бару написав заяву до місцевих правоохоронних органів на співака та його охоронця. Зокрема в заяві чоловік написав, що тієї ночі він грав у барі в нарди, поки не зайшов Лепс. Показавши пачку п'ятитисячних, перев'язаних резинкою, співак запропонував зіграти на 10 тисяч. Петербуржець зізнався, що дуже хотів би, але на коні ставити таку суму не був готовий. За його словами, далі пішли суперечки, після чого Лепс відважив йому ляпас, потім вони вийшли втрьох — він, Лепс, охоронець, а далі — що можна побачити на відео — приєдналися ще двоє охоронців.

У той же час співвласник "Фіннегансу" Микола Білоусов стверджує, що в барі до Григорія Лепса "докопав" п'яний відвідувач, після чого чоловіки вийшли на вулицю, "перекинулися", їх розняли і вони розійшлися.

Наразі проти виконавця порушено кримінальну справу за статтею "Умисне заподіяння шкоди здоров'ю з хуліганських спонукань" (частина 2 статті 115 Кримінального кодексу РФ), яка передбачає покарання аж до двох років позбавлення волі.

Читайте також:

«Вона містила всю Росію»: Лайма Вайкуле заступилася за Аллу Пугачову та її репутацію

Куди зникли іранські "шахіди"? У ЗСУ розповіли, чому Росія більше не атакує "мопедами"

Партак року: українська співачка Asti отримала нагороду в Росії, виступаючи у тандемі з затятим фанатиком Путіна