Знаменитий американський стендап-комік, актор та сценарист. Лауреат двох премій «Еммі» та премії «Греммі» Дейв Шаппел акцентував свою увагу на путінських окупантах, коли виступав на великій сцені в США. Так, він не забуває про те, що на території України кривава війна і вирішив нагадати про те, що українські Герої знищили 10 тисяч окупантів за перший тиждень вторгнення.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на промову популярного актора.

««Вони вбили 10 000 російських солдатів у перший тиждень війни — і це було до того, як у них з'явилася зброя», - американський актор і стендап-комік Дейв Шаппел Багато відомих стендаперів говорять про українців у своїх виступах. І в їхніх стендапах українці виглядають героями, а русина посміховиськом», - повідомляється у популярному месенджері.

Крім цього, варто нагадати про те, що після того, як Путін наказав своїм окупантам піти війною в Україну, у всіх жителів нашої країни все кардинально змінилося і життя стало зовсім іншим.

Вже весь світ дізнався, який насправді мужній та сильний народ України. Також стало чітко зрозуміло, хто такі росіяни і що вони являють собою. Щодо глави РФ Путіна, то вже ні в кого немає жодних сумнівів щодо того, що він справжній терорист і тиран, який остаточно втратив свідомість.

Читайте також:

Ворогу не забажаєш: український актор розповів, як втратив одразу обох рідних людей

Прийшла війна, зав'яли помідори: Аліна Гросу натякнула на розрив із російським актором

З пана до солдатів: актор із "Фортечної" пішов на фронт