Останнім часом епатажний артист Філіп Кіркоров дедалі частіше потрапляє у скандал. Нещодавно він образив співачку Наргіз, а пізніше визвірився на Вікторію Боню. Ось тільки цього разу артист умудрився зіпсувати свято власної доньки.

1 грудня співак влаштував свято для своєї дочки Алли-Вікторії. Дівчинка відзначили день народження. Їй виповнилося 11 років. З цієї нагоди музикант зібрав на вечірку майже весь світ російського шоу-бізнесу. Привітати Аллу-Вікторію приїхала Яна Рудковська із сином Олександром, Сергій Лазарєв із дітьми, співачка Жасмін із синами, а також Давид Манукян, Єгор Крід та Наташа Корольова.

До речі, таємно на свято приїхала й українська співачка Ані Лорак, яка дев'ять місяців мовчить про війну у себе на Батьківщині.

На урочистості своєї дочки Кіркоров відчебучив таке, від чого навіть у деяких дорослих може стати дибки волосся. Але, зважаючи на все, Філіп Бедросович вважає, що все, що природно – не потворно.

Отже, після застілля, поки молодше покоління розважали аніматори, Кіркоров вирішив провести для дорослих екскурсію будинком і показав, крім того, свою спальню. Як виявилося, увійти до опочивальні артиста можуть лише обрані з особистого дозволу співака.

Справа в тому, що двері до приміщення закриті на замок, що відкривається тільки за відбитком пальця артиста і зі звуковим ефектом – нецензурною фразою, яка не підходить для дитячих вух.

"Головне, щоб світло йшло від ваших п'єк!" - несподівано повторив Філіп автоматичний ефект, який відтворюється під час відкриття дверей.

До речі, свого часу до спальні поп-короля не змогла пробратися навіть Ксенія Собчак, коли брала у Кіркорова інтерв'ю – її допустили лише до величезної вбиральні.

Читайте також:

"Бажання заплющити очі...": Світлана Лобода випустила нову пісню про війну. Відео

Зрадниця, як і у фільмі: співачка Asti приміряла на себе роль дружини Шурика з фільму «Іван Васильович змінює професію»

"Іронія долі" на новий лад: у Росії перезняли новорічний фільм. Тепер Кіркоров, Бузова та інші