Голлівудська актриса Джулія Робертс десятки років залишається найкрасивішою та найчарівнішою знаменитістю в США. Її знаменита посмішка, за чутками різних ЗМІ, застрахована на 30 млн. доларів.

Різноплановість творчості та кар'єрне зростання зірки можна обговорювати вічно, проте найпотаємнішим аспектом життя Джулії Робертс, як і раніше, є її особисте життя.

Відомо, що актриса вже 20 років одружена з кінооператором Деніелом Модера. Пара виховує трьох дітей, яких ретельно приховує від настирливих фотоапаратів журналістів.

Однак у день народження дітей Джулія Робертс ділиться сімейними фото зі своїми шанувальниками, так чи інакше даючи їм їжу для душі.

Нещодавно, 28 листопада, близнюкам актриси виповнилося 18 років. На честь цієї знаменної події, Робертс опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram фотографію, на якій зображені дочка Хезел Патріша та син Фіннеас Уолтер у дитячому віці.

Скріншот зі сторінки Джулії Робертс у мережі Instagram

Коментарі до публікації обмежені, а тому лише найближчі змогли привітати близнюків з днем ​​народження, зокрема деякі світові знаменитості.

Читайте також: