Костянтин Меладзе ніколи не обділяв Україну увагою. Ще б пак, головні хіти його групи "ВІА Гра" записувалися саме тут. Ось тільки за 9 місяців війни в Україні він не знайшов слів, щоб прокоментувати напад Путіна на мирну державу. Хіба що 24 лютого в інстаграмі лейбла Костянтина Меладзе Meladzе Music з'явився чорний квадрат як прояв протесту проти війни. Інша справа – його діти від першого шлюбу.

Так, дочка Меладзе, Лія, вперше відверто розповіла про свою хворобу та навчання у США, а також поскаржилася, що за кордоном їй складно.

Про це вона повідомила 27 листопада у Instagram Stories.

Дівчина розповіла, що життя в Америці не дається їй так легко, як комусь може здатися. Вона наголосила, що не забуває Україну і те, що відбувається у її рідних містах.

У своєму блозі дівчина також зізналася, що зараз намагається вибратися з депресивного стану:

"Мені тяжко через те, що в мене вдома війна. Мені тяжко, тому що я виходжу з тривожно-депресивного розладу. Мені тяжко, тому що це все випало під час моїх 18 років, коли я маю працювати, вчитися і вибудовувати свою життя. І так, я відчуваю напругу, тому що я людина молода, ще не дуже розумна».

Лія Меладзе наголосила, що не хотіла б, щоб її слова сприймали як скарги, та зазначила, що планує після навчання у США повернутися до України.

"У мене немає права скаржитися, і я це знаю. Я люблю свою країну і своїх людей і незабаром хочу повернутися", - написала вона.

"Я ніколи не порівнюю свій біль з болем і страхом тих, хто зараз у небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї в цьому житті, і я знаю, що ці привілеї я зобов'язана використати на користь людей. Саме тому я зараз тут, в Америці та навчаюсь на психотерапевта", - зізналася дочка відомого продюсера.

Нагадаємо, Лія Меладзе спочатку виїхала до Італії, можливо, разом із Вірою Брежнєвою, яка також там показувалася. Ще в дайджесті "Голосу країни" дівчина зізнавалася, що навчатиметься у США. Вона зазначала, що вірить у ЗСУ та перемогу.

Читайте також:

«Сльози будуть ще»: у мережі розповіли, як Пугачова страждає через Галкіна

Золоті зливки на вухах: Світлана Лобода в короткому топі блиснула ідеальною фігурою

"Те, що робить вранці ідеальним": екс-дружина Потапа Ірина Горова показала чудеса гнучкості