Багаторічному холостяку російського шоу-бізнесу Миколі Баскову, який втомився від самотності , кого тільки не сватали. Але роботів у списку претендентів на його серці поки точно не було. Ситуацію виправив Андрій Малахов.

Так, в ефірі шоу "Привіт, Андрію!" на каналі "Росія 1" Малахов організував побачення Баскова з значних розмірів "надрозумом".

Насамперед Басков спитав співрозмовника, якої він статі, проте робот заявив, що відповісти не може на це питання. Але артист не розгубився і сказав, що в нинішні часи не соромно і з роботом до РАГСу піти.

«А він хто, дівчинка чи хлопчик, я не можу збагнути. А уявляєш так у РАГС прийти? Зараз взагалі незрозуміло, що діється у світі. Спадщину собакам залишають. А уявляєш ось це: "Познайомся, Андрію, моя дружина!" – заявив Басков в ефірі.

Нагадаємо, що Басков мав багато яскравих романів. У нареченої він вибирав собі лише найкрасивіших і найуспішніших дівчат: міс всесвіт Оксана Федорова, телеведуча Вікторія Лопирьова, дочка Монсеррат Кабальє та співачка Софі, з якою Басков провів три роки.

А ось одружився Микола Басков лише одного разу, на самому початку своєї кар'єри. На його адресу відразу почалися численні іронічні випади, оскільки Світлана Шпігель була дочкою успішного продюсера. Після п'яти років спільного життя у Баскова та Шпігеля народився син Броніслав, з яким співак не бачився вже більше 10 років.

Читайте також:

Вогонь та страх: москвичі в паніці від пожежі у ТЦ "Ялохівський пасаж". Це розплата за Україну

Патріотизм не шарудить, бо гроші: українська співачка Asti отримала нагороду в Росії

Досвідчена мадам: фаворитка "Холостяка" Топольського вже брала участь у подібному шоу