23 листопада у Four Seasons Hotel Moscow відбулася сьома церемонія вручення премії журналу ОК! "Більше ніж зірки". На превеликий подив і жаль "відзначилися" там і українки.

23 листопада, поки Росія обстрілювала Україну, уродженка Черкас співачка Ганна Asti засвітилася на світському заході у Москві. Їй вручили премію "Більше зірки", яку влаштував глянець "OK!".

Анна Asti, яка вирішила стати на бік ворога, отримала нагороду за досягнення у російській музичній індустрії. Вона стала найкращою в номінації "Головний герой. Музика".

Серед інших нагороджених:

  • "Пара року" - Микита Кацалапов та Вікторія Синіцина;
  • "Нові форми" – В'ячеслав Макаров;
  • "Приз глядацьких симпатій" – Люся Чеботіна;
  • "Приз головного редактора" - Дарія Мороз та Філіп Янковський.

До речі, відомо, що перші дні війни Анна Asti разом зі своїм чоловіком-росіянином та зі своєю родиною провела в Україні під бомбами, сидячи у підвалі. Однак, незважаючи на це, все одно вона повернулася до Росії, де продовжила будувати кар'єру і навіть записала дует з відомим путіністом Філіпом Кіркоровим.

Про це розповіла українська блогерка Аліна Шаманська в інтерв'ю Славі Дьоміну. Вона не посоромилася у висловлюваннях і заявила, що Ганна "найбільший щур із їй відомих".

"Ця ASTI закінчена. Це просто треш. Ти, с*ка, сиділа під бомбами під час війни і приїжджаєш до Росії і випускаєш кліп з Кіркоровим. Мені здається, це найбільший щур", - обурена Шаманська.

Довідка: Анна Asti (Дзюба) - українська співачка, яка тривалий час виступала у складі гурту "Artik & Asti", проте на піку її популярності, Ганна оголосила про звільнення з гурту та початок сольної кар'єри. Ідучи, забрала свій псевдонім Asti, під яким зараз виступає.

Читайте також:

"Це була і є причина моєї мовчанки": Ані Лорак нарешті висловилася з приводу війни в Україні

"Іронія долі" на новий лад: у Росії перезняли новорічний фільм. Тепер Кіркоров, Бузова та інші

У руках дотлювала свічка: Настя Каменських у темряві звернулася до фанатів. Залишилося кілька годин...