Схоже, тепер дивитись романтичне шоу "Холостяк" буде ще цікавіше, адже кожен випуск відкриваються несподівані, а іноді й скандальні секрети про учасників.

Нещодавно стало відомо, що одна з учасниць шоу "Холостяк -12" з Алексом Топольським, його фаворитка 25-річна Саша Мудра з Харкова, раніше вже шукала любов на романтичному реаліті. Щоправда, минулого разу вона спокушала литовського красеня.

Так, пильні користувачі з'ясували, що Саша Мудра за рік до зйомок "Холостяка" брала участь у литовському романтичному реаліті "Кохання без кордонів".

Тепер стає зрозуміло, чому Сашко відмовила Топольському, коли він захотів її поцілувати на побаченні. Можливо, дівчина просто ще не забула колишні стосунки.

Адже в Литві перший поцілунок із головним героєм проекту відбувся ще на першому побаченні.

У литовській версії "Холостяка" Саша розповідала, що намагалася побудувати кар'єру у ЗМІ, але нічого не склалося, тому вона зосередилася на власному розвитку та пошуку сенсу життя. Схоже, для Сашка саморозвиток – зйомки у романтичних реаліті.

В українському реаліті учасниця про себе говорила небагато. Відомо лише, що вона безробітна та отримує матеріальну підтримку від батьків, а до "Холостяка-12" її фінансово утримував колишній хлопець.

Читайте також:

"Це була і є причина моєї мовчанки": Ані Лорак нарешті висловилася з приводу війни в Україні

"Іронія долі" на новий лад: у Росії перезняли новорічний фільм. Тепер Кіркоров, Бузова та інші

У руках дотлювала свічка: Настя Каменських у темряві звернулася до фанатів. Залишилося кілька годин...