Нещодавно Надя Дорофєєва офіційно підтвердила стосунки зі своїм новим коханим ресторатором та блогером Михайлом Кацуріним. Тепер дуже часто в Instagram співачки з'являлися фото, де вона показувала пристрасні поцілунки та ніжні обійми зі своїм новим коханим. А ось останній пост Дорофєєвої взагалі привів усіх українців на подив.

Так, не встигли українці відійти від відвертих зізнань про особисте життя, як артистка знову ітригує фанатів. Так, напередодні Надя опублікувала несподівану посаду.

"Незабаром дещо розповімо 🤫", - підписала знімок Надя.

У кадрі співачка з'явилася у вільній троянді кофті з блискавкою, її волосся було розпущене та акуратно покладене, а на обличчі не було й натяку на косметику.

Шанувальники відразу почали коментувати нову публікацію зірки, роблячи свої припущення, про що співачка хоче розповісти.

Однією з перших відгукувалася колега – Даша Астаф'єва: "Підождіть. Ми ще ті переварюємо". Очевидно, Даша мала на увазі те, що Дорофєєва дуже просто і безболісно пішла після 11 років стосунків від свого чоловіка Володимира Дантеса і закрутила роман з його найкращим другом Михайлом Кацуріним.

А ось шанувальники співачки у своїй більшості подумали про вагітність Дорофєєвої і навіть почали гадати, хто ж буде первістком у Наді: "хлопчик чи дівчинка?"

"У приємному очікуванні", "Вагітна", "Чекаємо на щось новеньке та цікаве!", "Як завжди, вмієте заінтригувати. Яка ж красива", "Надя вміє інтригувати", "Перша думка: вагітна! А потім глянула на позначку і заспокоїлася", "Ну яка ти красива", "Яка неймовірна", "Ось тепер сиди і чекай", "хлопчик чи дівчинка ?)", "А кофта то Кацуріна?🤪🥰", "Яка ти неймовірна без макіяжу 😍😍 ", "Говори зараз", - написали шанувальники.

Читайте також:

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

Була блондинка: у мережі з'явилося фото 15-річної Надії Дорофєєвої на відомому шоу

Надя Дорофєєва показала, як розважається зі своїм новим хлопцем: у хід пішли "вологі тюбики"