Ще минулого року автор "Світу навиворіт", український журналіст та ведучий Дмитро Комаров подорожував країнами, в які не прийнято їздити з туристичними турами та показував українцям унікальні культури народів світу та місця. Сьогодні він веде відеохроніку війни в Україні. Наприклад, 14 листопада Комаров відвідав звільнений Херсон, щоб засвідчити звірства окупантів на українській землі. Не обійшлося без НП.

Так, на своїй сторінці в Instagram український телеведучий та журналіст Дмитро Комаров розповів, що потрапив під обстріл біля Антонівського мосту у Херсоні.

До звільненого 11 листопада міста журналіста приїхало, щоб задокументувати свідчення звірств російської армії, і незаперечні докази героїзму захисників України, а також описати історії простих українців в окупації.

Виявилося, що до звільненого міста прибув і Президент України Володимир Зеленський, де він провів невелику прес-конференцію з жителями Херсона. Комаров документував і цю зустріч.

"Цей візит підтверджує, що Україна та Росія - дві різні галактики. У РФ у людей немає жодних шансів поспілкуватися з президентом. В Україні Президент виходить у натовп у місті, до якого з ворожих позицій дістає артилерія", - поділився своїми роздумами журналіст у соцмережах .

Ще сильнішим і важливішим виявився жест президента України, коли за короткий час після його приїзду Дмитро Комаров з командою потрапив під ворожий обстріл.

"Я переконався в небезпеці особисто. Сьогодні вранці після прес-конференції ми поїхали до Антонівського мосту і потрапили під обстріл. Я спілкувався з сім'єю, яка живе прямо біля моста. Стіни затремтіли. Полетіли шибки. Ми вискочили на вулицю і сховалися з дітьми за стіною в протилежній від Дніпра стороні. Там застали ще кілька прильотів (судячи з звуку - міномет) Допомогли сім'ї з дітьми сісти в машину та виїхати. Ми потрапили під обстріл через 2 години після візиту Президента. Він дуже ризикував", - згадує журналіст.

Комаров також зазначив, що сьогодні кожен українець усвідомлено залишається у зоні ризику, адже ми готові боротися та ризикувати собою, але не готові ризикувати свободою.

Журналіст заявив: "Ми відчуваємо свободу", "почало вільніше дихатися", – таке сьогодні можна часто почути у Херсоні. Свобода, якщо ти знаєш, що таке, відчувається фізично. Свободу ми не проміняємо ні на що на світі”.

Нагадаємо, раніше Комаров сфотографувався на в'їзді до Херсона, який перебував в окупації з 3 березня до 11 листопада цього року. Разом із ним на фото позували українські герої – співробітники патрульної поліції міста.

Читайте також:

Всього 10 простих пунктів: Зеленський назвав прийнятні умови для переговорів із Путіним

Розікрали всі та розламали: співачка KAZKA розповіла, як до її будинку вдерлися окупанти

Потужні ракетні удари по Києву: повідомляють про потрапляння до житлових будинків