Через повномасштабну війну багато українок були змушені залишити рідні будинки і разом з дітьми евакуюватися в безпечніші місця. Так само вчинила і українська співачка Слава Камінська. У перші дні російського вторгнення артистка з 7-річним сином Леонардом та 5-річною дочкою Лаурою виїхала до Нідерландів, де змогла облаштувати свій побут та навчання дітей. Ось тільки залишатися на чужині морально виявилося тяжко.

І справді, ось уже понад 8 місяців українці переживають стрес і, як кажуть психологи, це нормальна реакція нашого організму на страшні події.

38-річна руденька з "НеАнгелів" показала шанувальникам крапельницю, яку їй поставили медичні співробітники.

Щоправда, Камінська не розповіла, чи було її госпіталізовано, чи першу допомогу лікарі надали їй у готельному номері.

"Славочка знепритомніла. А що за стресом", - лаконічно повідомила артистка.

Нагадаємо, що після того, як Слава Камінська повернулася в Україну, вона насамперед відвідала зруйнований Харків, який і зараз практично щодня зазнає російських обстрілів.

«Сьогодні я відвідала місто Харків. Місто людей, яких я люблю. Місто справжніх та щирих. Місто, куди я знову і знову поверталася з концертами. Сьогодні, як і тоді, Харків один із найулюбленіших. Нескорений та стійкий. Незважаючи на те, що поранений і розбитий російськими покидьками! Тримайся, Харків! Тримайся, Україно. Ми ще зустрінемося і неодмінно заспіваємо разом, але вже пісню про Перемогу!» - Написала у своєму мікроблозі Камінська, доповнивши повідомлення серій фотографій на тлі зруйнованих районів міста.

Читайте також:

«Їм було, що втрачати»: Данилко висловився про антивоєнну позицію Пугачової

Жодного більше БДСМ: співачка MARUV розсекретила новий кліп, заради якого пофарбувалась у блонд

«Була закохана у Зеленського»: Лоліта Мілявська зізналася у почуттях до президента України