Українка за національністю Лоліта Мілявська давно зробила вибір на користь Росії. Ще б пак, після початку Спеціальної військової операції із захисту Донбасу вона неодноразово висловлювала підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, і це при тому, що її рідні, мати та дочка, проживали у Києві. За подібну позицію Лоліті заборонили ще 2017 року в'їжджати в Україну - при цьому їй не лише було заборонено працювати на батьківщині, а й відвідувати близьких родичів. Нині рідні Лоліти возз'єдналися з нею в Москві, а співачка через образу розповідає багато гидотів про Україну.

У квітні 2022 року Лоліті повторно заборонили в'їзд до України, проте цього разу вже на шість років. Тоді співачка заявила, що Україна зрадила її.

"Я людина, якій на шість років заборонено в'їзду на свою батьківщину, а мені ось в інтернеті пишуть "ви зрадили свою батьківщину". А для початку батьківщина зрадила мене, якщо говорити серйозно", - так прокоментувала співачка рішення Верховної Ради України.

У бік нинішнього Президента України у Лоліти також знайшлося кілька слів.

Так, виконавиця хіта "На Титаніці" в ефірі одного з федеральних каналів заявила, що вона вважає президента України Володимира Зеленського прикладом того, що артистам не варто лізти у політику.

Вона розповіла, що свого часу разом із Зеленським працювала на одному проекті та Зеленський дуже подобався їй як продюсер. Після цього Мілявська заявила, що артистові не варто було змінювати рід діяльності та лізти в управління країною.

"Я була закохана в Зеленського, як у найкращого продюсера. Але він для мене - це ще один доказ того, про що я говорила до всіх цих подій. Не треба артистам займатися політикою", - прокоментувала Лоліта.

Також зірка, що народилася в Україні в ефірі програми "Нові російські сенсації" заявила, що з 1987 року вона "одружена з Росією", яка дала їй все. А ще Лоліта несподівано стала на захист Примадонни, закликавши росіян не критикувати Аллу Пугачову, що виїхала з Росії в Ізраїль, та інших артистів, що залишили країну.

Варто нагадати, що за останні кілька місяців в Україні Лоліту критикували за слова про те, що вона – "військовозобов'язана" у культурному сенсі і вважає свої концерти "психотерапією", а також за те, що взяла участь у музичному фестивалі в Криму та "не висловилася проти війни".

Читайте також:

Тижневе «затишшя»: у ЗСУ розповіли, чому Росія припинила масовані ракетні удари

Киянам приготуватися: до міста увійдуть танки та війська. Перші подробиці

«Їм було, що втрачати»: Данилко висловився про антивоєнну позицію Пугачової