Селебріті Кім Кардаш'ян разом із сестрою Кайлі Дженнер відвідали гала-вечір Baby2Baby 2022. На заході знаменитості справили разом незабутнє враження на присутніх і папараці.

Докладніше про це інформує сайт ТСН.

Повідомляється, що Кайлі Дженнер одягла чорну сукню з плісированою обробкою на грудях та шлейфі від Loewe, доповнивши аутфіт чорними босоніжками на тонких шпильках. Знаменитість зібрала волосся в пучок, зробивши дуже макіяж смоуки-айз і вдягнувши великі сережки з камінням.

У свою чергу, Кім Кардаш'ян одягла рожеву сукню від Balenciaga з колекції весна-літо 2023, поєднуючи її з рожевими сатиновими туфлями на підборах і маленькою рожевою сумкою зі шкіри крокодила. Зірка зібрала своє біле волосся в зачіску, макіяж був виконаний у нюдових кольорах, підкресливши очі чорними стрілками. У вухах у Кардаш'ян сяяли сережки з діамантами.

Обидві сестри – відомі любительки довгих та гострих нігтів. Цього разу Кім мав французький манікюр, а Кайлі нігті були нафарбовані світлим лаком.

Щороку на гала-концерті Baby2Baby мамам-суперзіркам вручається нагорода Giving Tree Award, а цього року ця нагорода отримала Кім Кардаш'ян.

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Читайте також: