Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були однією з найпопулярніших пар в українському шоу-бізнесі. Ось тільки в березні 2022 року вони приголомшили шанувальників несподіваною подією - після 10 років стосунків їхня історія кохання закінчилася. Як виявилось, артисти розійшлися ще до повномасштабної війни. Але й на цьому "сюрпризи" для шанувальників не скінчилися.

Так, стало відомо, що Надя закрутила роман із ресторатором Михайлом Кацуріним, з яким раніше дружила із сім'ями. А у Володимира тепер романтичні стосунки з еск-женою Михайла – Дашею.

Дантес прокоментував відносини Дорофєєвої та Кацуріна

За словами Володимира Дантеса, він зараз не підтримує стосунки з колишнім другом та екс-дружиною. Більше того, для Дантеса роман Дорофєєвої та Кацуріна став справжньою несподіванкою.

Взагалі не спілкуюся. Не бачу сенсу підтримувати стосунки. Адже ми не проводимо час разом. Я все чекаю, коли запитають у Наді, чи закохалася цікаві подробиці. Мені самому цікаво, а як це сталося? Закохалися? Ну-ну,
– сказав Дантес.

Артист наголосив, що не любить, коли щось приховують, лицемірять. Те, як закінчилася його історія з Надею, ображає: "Мені неприємно, як усе сталося. Хочу наголосити, що саме як. Просто чекаю, коли почнуться якісь уточнення".

Дантес сказав про стосунки Наді та Михайла, але зазначив, що розлучення пройшло спокійно і без скандалів. Деякий час Володимир та його екс-кохана ще підтримували зв'язок, але зараз взагалі не спілкуються.

Читайте також:

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

Була блондинка: у мережі з'явилося фото 15-річної Надії Дорофєєвої на відомому шоу

Надя Дорофєєва показала, як розважається зі своїм новим хлопцем: у хід пішли "вологі тюбики"