Якщо відійти від сюжетної лінії телепроекту, то "Холостяк" гарний тим, що кожна учасниця має свою неповторну історію, яка допоможе трансформуватися багатьом шанувальницям, які дивляться шоу.

Наприклад, 27-річна круп'є Єлизавета стверджує, що знає все про любов самої до себе. Докладніше про це інформує Телеграф.

У п'ятницю, 11 листопада, на телеканалі СТБ відбувся третій випуск популярного реаліті-шоу "Холостяк" із Алексом Топольським. На даний момент у проекті залишилося 12 учасниць, а ось 13-ій героїні довелося залишити шоу.

На церемонію троянд одна з учасниць прийшла до головного героя в одній лише нижній білизні — це 27-річна круп'є Єлизавета Кондрашевська. Це було продиктовано однією з умов конкурсу, яку дівчата пройшли третього тижня проекту. Варто зазначити, що самому Топольському дуже сподобався відвертий образ Єлизавети, а ось її суперниці побачили десь у неї жирні ляшки.

Сама учасниця зазначила у своєму мікроблозі в мережі Instagram, що щоб там хтось не говорив, головне — це любов до себе. Єлизавета зізналася, що рік тому була трохи "соковитішою", а перед самим проектом не худнула, не йшла до косметолога, не купувала речі спеціально для проекту: "Я вирвалася зі свого життя таким, яким я є ".

Скріншот зі сторінки Єлизавети в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Єлизавети в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Єлизавети в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Єлизавети в мережі Instagram

Читайте також:

Партнерш чомусь не згадав: Кіркоров розповів, з ким проводить час у ліжку

З обличчям щось не так: дочка Олі Полякової здивувала зовнішністю. Не знає, як із цим жити

Боїться за своє життя: Алла Пугачова найняла собі професійну охорону