Скільки ще російських медійних осіб приховали український паспорт під подушкою? Звичайно, зараз українцем бути модно, стильно та вигідно.

Ну, наприклад, ти заробляв все життя в РФ, платив там податки, а потім бац - війна, мобілізація. А ти не росіянин зовсім, ти – українець. Можна поїхати за кордон без проблем, ще й виплати оформити. А війна нехай там якось сама закінчується, але раптом що, ти – українець, а значить не на боці тих, хто програв. Але ось те, що ти гнила людина - це не відноситься до громадянства, це просто твоя сутність.

Мало хто знав, але російський шоумен, актор і музичний виконавець Олександр Ревва має український паспорт. А все тому, що він народився і виріс з українського Донецька, і навіть після окупації Донбасу російськими військами не відмовився від громадянства України. Ну так, про всяк випадок.

Але Олександр Ревва не просто лицемір, він людина загалом не дуже хороша. Шоумен забив на свою стареньку та хвору матір, і не бачиться з нею. Докладніше про це інформує popcake.tv.

Мати Ревви Любов Рачеєва, яка мешкає в Сочі, поскаржилася на те, що вона зовсім не бачиться із сином. Єдині випадки, коли мати перетинається зі спадкоємцем – це його виступи в Сочі, на які вона приходить ніби рядовий фанат і чекає на свого улюбленого синочка в холах готелів. Ревва навіть не знаходить часу на те, щоби самостійно дістатися до будинку матері.

« Іноді дзвонить: «Мамо, привіт, як здоров'я?» — я кажу: «Синочку, сьогодні я з паличкою йду, дуже сумно. Він каже: «Мені негативні емоції не потрібні» і кладе слухавку», - розповіла жінка.

Відмовився від Батьківщини та матері. Що ти таке, Олександре Ревво?

Читайте також:

"Вова, покажи їх, дядьку": творці легендарних треків виступили у Вечірньому Кварталі. Відео

Закадровий банкрут: головний герой нового "Холостяка" зробив зізнання. Це ніхто не чекав

Найважча стаття Кримінального кодексу: Андрій Данилко розкрив сімейну таємницю