Нещодавно народний артист Росії Микола Басков дав інтерв'ю телеведучому Борису Корчевникову у програмі "Життя та доля", що виходить на каналі Росія-1. Передача була присвячена біографії натурального блондина.

Так, Микола Басков розповів телеведучому про найпотаємніше і навіть розплакався, коли мова зайшла про батька. Крім того, співак розплакався, розповідаючи про російських військових, які втратили кінцівки на війні в Україні.

Під час душевної бесіди співак розповів, як під час одного з візитів до шпиталю з пораненими військовими його попросили піднятися до командира батальйону, що втратив ногу. Покалічений російський офіцер попросив обійняти співака-"патріота" на знак подяки.

Згадуючи цей момент, Басков пустив сльозу і закликав росіян "рятувати самих себе" і дякувати армії за те, що поки там вмирають, мирні громадяни можуть гуляти і їсти в ресторанах.

Що ж до безпосередньої долі артиста, то Басков зізнався, що так і не зумів змиритися з болем від смерті батька, хоча з того моменту й минуло вже багато часу. Сльози потекли по щоках Миколи, коли Борис Корчевников показав відео з батьком Баскова.

"Це завжди важко. Я так і не зміг повноцінно попрощатися з ним", - зізнався Микола крізь сльози.

Нагадаємо, що Віктор Володимирович помер від раку мозку у 2019 році. Він був спадковим військовим. Батькові Баскова було 67 років.

Проте глядачів більше зацікавила історія життя артиста. Так, багато питань у народу постало до зовнішнього вигляду артиста: завжди худий співак розпух до неподобства.

"Щось у Миколи з обміном речовин. Шайбу непогано від'їв", "Будку здорову накусав хлопець. Видно, страждає", - йдеться в деяких повідомленнях.

Українці також не стали мовчати щодо зовнішності шанувальника Путіна, що змінилася, і знатно повправлялися в дотепності, обговорюючи його нове обличчя.

Багато користувачів припустили, що путініст так розпух від своєї неосяжної любові до батьківщини. Інші припустили, що у всьому винні українські бойові бджоли та комарі. А треті вирішили поставити Баскову діагноз і припустили, що залишилося йому недовго. Ну, і ще однією очевидною причиною користувачі назвали непомірну любов до їжі.

Читайте також:

Обличчя перетворилося на надувний човен: російський блогер розповів, як погладшав Коля Басков.

"Дірявий батальйон": Остапчук посміявся над повістками для Баскова, Кіркорова, Газманова та Тіматі

Кіркоров навіть на небесах хоче бути лише з одним чоловіком: Басков проговорився про пропозицію