Хелловін - улюблене всіма свято в США, особливо підлітками. Ще б пак, у Штатах його відзначають з таким розмахом, що позаздрить навіть американське Різдво. До нової культури долучається і старша дочка співачки Віри Брежнєвої, Соня Кіперман.

Старша донька української співачки Віри Брежнєвої, Соня, яку знаменитість народила у шлюбі з Віталієм Войченком, живе за кордоном уже п'ять років.

Так, у США вона живе, навчається та будує кар'єру.

На своїй сторінці у Instagram дівчина показала, як готувалася до Ночі всіх святих зі своїм бойфрендом, моделлю Беком Добржанськи, з яким зустрічається вже рік.

Молоді люди не стали займатися створенням парних образів, як це заведено у закоханих. Кожен вирішив висловити свою індивідуальність у костюмі Хеллоуїн.

Бек вибрав вбрання Нео - головного героя з медіафраншизи Матриця: шкіряні штани та плащ, чорна футболка та сонцезахисні окуляри. На вечірку він вирушив до компанії чарівної відьмочки у виконанні Соні Кіперман.

Старша дочка Віри Брежнєвої одягла спокусливу сукню з високим розрізом без бретелів. Ліф прикрашав лебедячий пух, пофарбований у чорний. Як аксесуари Соня обрала довгі атласні рукавички та пурпуровий капелюх відьми з пір'ям та вуаллю.

Читайте також:

Путін подавиться: Віра Брежнєва поділилася хорошими новинами для України

Сива волосся і зморшки: Віра Брежнєва розповіла, як її змінила війна

Віра Брежнєва здивувала новим треком, який вийшов українською. Відео