А почалося все з того, що Максим Галкін почав публічно засуджувати дії російської влади та армії щодо України та її громадян.

Після низки різких висловлювань, Галкін був оголошений іноагентом, що в РФ означає "зрадник батьківщини". Алла Пугачова, яка до цього моменту мовчала, не витримала і попросила і її заразом визнати іноагентом, бо вона повністю підтримує чоловіка. Слідом за цією дією, зірка повернулася з Ізраїлю, де перебувала з дітьми та Галкіним практично з початку війни, і виставила на продаж частину активів та забрала документи дітей зі школи. Після цього сім'я благополучно залишила РФ.

Проте за кілька днів Путін оголосив мобілізацію. Подейкують, що практично одразу закликали старшого онука Пугачової Микиту Преснякова, який благополучно залишив Росію через Естонію. Потім лунали нападки на доньку Примадонни Христину Орбакайте, яка разом із молодшими дітьми відлетіла до Америки.

І тепер вибухнув черговий скандал. Внучка Алли Пугачової, 10-річна Клавдія Земцова, заговорила російською мовою та викликала гнів на свою адресу. Вся справа в тому, що дівчинка краще володіє англійською мовою, а тому російською говорить набагато гірше. Докладніше про це інформує сайт УНІАН.

Так, мама дівчинки Крістіна Орбакайте оприлюднила у своїх соцмережах ролик із Клавою, де та розмовляє рідною мовою. Проте після хвилі хейту на адресу доньки співачка видала пост. Росіяни відразу накинулися на Орбакайте і писали їй гидоти: "дівчинка взагалі російською мовою не володіє", "ого, зрозуміло, яка мова в будинку Христини ходової", "краще б вона взагалі мовчала, мої вуха це вдруге не переживуть".

Читайте також: