Свого часу блогерка Даша Квіткова, яка стала переможницею шоу "Холостяк-9", усім розповідала, що на проект вона прийшла за коханим чоловіком. Можливо, саме тому вона не дружила з іншими учасницями, не спілкувалася з ними та завжди говорила про те, що думає. І хоч в ефірі часто показували зовсім не те, що було дійсно, дівчині таки вдалося знайти своє кохання там і створити сім'ю. Але, схоже, її випадок це виняток із правил, а "Холостяк" лише шоу, де кожен з учасників переслідує свої цілі.

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Аделіна Делі, яка зараз є однією з претенденток на кохання Алекса Топольського, після першого випуску відповіла на запитання глядачів та натякнула, що "Холостяк" це добре продумане шоу.

Так, один із шанувальників в инста-сториз поцікавився в Аделіни: "Холостяк по-любому підстава. Як можна показувати почуття, коли навколо камери?".

На що дівчина відповіла, що кожен приходить на проект зі своєю метою, тож не варто вірити всьому, що показують по телевізору.

"Кожна дівчина приходить туди зі своєю метою, а вузьколобі люди вірять. Чоловіки, можливо, справді шукають кохання. Але це точно не про мій сезон", - написала Аделіна.
Схоже, такою відповіддю вона чітко натякнула, що Алекс Топольський не шукав кохання на проекті.

До речі, знайомство дівчат із Алексом відбулося у звичному форматі першої вечірки – головний герой зустрічав їх на розкішній локації, де встиг трохи поспілкуватися з кожною з них.

Під час цієї зустрічі Аделіна Делі подарувала Алексу Топольському подушку зі своїм зображенням на повний зріст. Після прем'єри висловилася про такий сюрприз для "Холостяка".

"Поки було, взагалі не соромно, один раз живемо. Буде мені 37, переглядатиму і реготатиму, або нові перли буде. Люблю ставитись до всього просто і з позитивом, так захоплююче. Фото, до речі, було зроблено за 15 хвилин до від'їзду в "чудова" подорож під назвою "Холостяк", - написала Аделіна під знімком, який виклала в соцмережах.

Варто зазначити, що Аделіна Делі вже не вперше бере участь у телевізійних проектах. Раніше вона виступала у парі з футболістом та екс-"холостяком" Сергієм Мельником на шоу "Танці із зірками".

Також Делі відома як танцівниця балету української співачки Насті Каменських.

Читайте також:

Величезна вирва між пам'ятниками: росіяни почали бити артилерією українськими цвинтарями. Фото

На найбільшому російському сайті вже продають військову техніку та екіпірування мобілізованих. Фото

Жданов поділився поганими новинами: українцям доведеться воювати самим