Мало хто знає, що українська співачка Тіна Кароль народилася у занесеному снігами та скутому морозами Магадані. Саме там, на півночі Росії, у містечку Оротукан, 1985 року жили батьки майбутньої знаменитості — інженери Григорій Самуїлович Ліберман та Світлана Андріївна Журавель. Там же Тіна Калоль провела перші сім років життя і, здавалося б, російське зерно мало бути в її крові. Але сталося все інакше.

Так стало відомо, що Тіна Кароль, як справжня патріотка, повністю відмовилася від російських пісень після початку СВО. Так, зі сцени на одному з останніх виступів співачка заявила, що вважає за правильне таким чином підтримати батьківщину та уряд Зеленського.

Тіна Кароль заявила, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну жодного разу не виконувала нічого зі свого російськомовного репертуару.

"Це мій крок. Я відмовилася від усіх своїх пісень, які були російською мовою. З початку війни вони жодного разу не звучали від мене. Це моя пряма заява. Я розумію, що були надзвичайно, можливо, вами улюблені пісні. Пісні, які втішили ваші серця. І не раз. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісні російською", - заявила Кароль під час одного зі своїх нещодавніх концертів у США, де перебуває з туром.

Пізніше Тіна поділилася, що деякі шанувальники були засмучені та негативно відреагували на заяву співачки. Втім, Кароль залишається непохитною у своєму рішенні:

"Багато дискусій та заперечень чи підтримки з цього приводу. Це мій шлях, мій вибір. Йдемо до перемоги разом у всьому. А після вже побачимо що і як. Я не соромлюся минулого, помилок не існує. Різниця думок – це різноманітність», – зазначила виконавиця.

Українська співачка Тіна Кароль повелася як справжня патріотка.

Нагадаємо, що свій альбом "Красиво", що побачив світ у 2021 році і повністю складався з російськомовних пісень, Тіна переклала англійською та випустила під назвою Scandal.

Читайте також:

Які смачні "пухирці": Тіна Кароль похвалилася "прозорим декольте" на чорно-білому фото

Дуже схожий на свого тата: Тіна Кароль уперше показала, як подорослішав її син

Тіна Кароль присвятила Путіну вірш-прокляття. Що в ньому йдеться