Ця зіркова пара для більшості українців – приклад міцної та щасливої ​​родини. А познайомилися фронтмен українського популярного гурту "Антитіла" та українська співачка Олена Кучер, більш відома під псевдонімом Alyosha, цілком випадково на одному з фестивалів, що проходив у місті Славське (Львівська область). І Тарас, і Alyosha були запрошені туди на День міста як гості. А вже у 2013 році пара зіграла досить скромне весілля лише для рідних та близьких. Війна перевірила їхні почуття на силу і виявилося, що двом люблячим серцям ніякі перешкоди не страшні, навіть відстань у 10 тисяч кілометрів.

Так, коли в Україну прийшла жорстока війна, рятуючись від окупації, батько, дружина та діти Тополі виїхали на Західну Україну, а за два тижні вилетіли до родичів Тараса до Америки.

Зазначимо, що пара виховує трьох дітей — синів Романа (9 років) та Марка (6 років), а також доньку Марію (1 рік та 7 місяців), тому Тарас Тополя міг би також виїхати до Америки.

Ось тільки після вторгнення Росії в Україну Тарас Тополя та інші учасники колективу "Антитіла" ще в перші дні війни в Україні вирішили вступити до Сил територіальної оборони ЗСУ та захищати незалежність України.

Коли ж закоханим за 8 місяців розлуки вдалося побачитися щастю не було межі. Про це написав Сlutch .

Ще б пак, знаменитості неодноразово говорили, що секрет їхніх міцних відносин полягає в тому, що вони намагаються кожну вільну хвилину присвячувати своїм стосункам та дітям, а також повністю довіряти один одному.

Схоже, зірки так люблять одна одну, що просто не уявлять, що їхнє життя може якось кардинально змінитись назавжди і Alyosha, наприклад, залишиться з дітьми за кордоном.

Alyosha показала фотографію, яка зворушила навіть холодні серця українців, які не вірять через кохання на відстані.

"Не Київ. Вечір – двісті сорок сьомий. Настрій – люблю. Місяць – і відстані не мають значення", – так охарактеризував фото глава родини.

Зазначимо, що 5 квітня 2022 року під час передислокації військ Тарас Тополя мало не загинув. Так, всього за півгодини до того, як він з іншими військовими мав прибути на нове місце, потрапила туди ворожа ракета.

"Ракета рознесла б нове місце нашого базування вщент, якби не бігборд на трасі, який зупинив її, - розповідає Тополя. - Вона розірвалася, не долетівши 20 метрів. У всьому кварталі вибило вікна, скрізь лежать уламки, але всі живі й продовжують нести службу", - писав він тоді у соціальних мережах.

Читайте також:

Стала "змістом": як змінилася зірка "Не родись красивою" Неллі Уварова після змін у житті