Ніхто не заперечуватиме, що сьогодні епатажні шоу та відеокліпи є нормою. А ось на початку 80-х років вони сприймалися як виклик. І тут з'явилася вона, руйнівниця всіх підвалин та традицій. Багато критиків тоді не сприйняли молоду "зірочку" всерйоз і давали їй максимум півроку, проте Мадонна виявилася геніальним маркетологом – і ось уже 40 років вона тримається у центрі уваги. Нехай навіть за рахунок скандалів та провокацій.

Королева зарубіжної поп-музики співачка Мадонна - особистість яскрава і дуже неоднозначна: одні захоплюються нею вже майже 40 років, інші духом не переносять ні її ексцентричних витівок, ні музичних експериментів, ні провокаційного зовнішнього вигляду.

А днями американська співачка та актриса, 64-річна Мадонна шокувала весь світ.

Так, напередодні Хеллоуїна співачка зробила фото топлес і виклала його у свій Instagram. У такий спосіб зірка привітала шанувальників зі святом.

"Від цукерок до грошей", - підписала знімок співачка.

На фото Мадонна постала у золотому корсеті на талії та у нюдових колготках у велику сітку. Вона залишила розпущеними свої локони, дозволивши їм вільно струмувати по плечах. При цьому артистка зробила яскравий насичений макіяж із акцентом на губи.

"Схоже, дружба з Брітні до добра не доводить", "Якщо це у неї такий костюм на Хелловін, то вона із завданням впоралася - мені страшно", "Я все розумію, але є якась розумна межа в 64 роки", « Занадто зухвало», "Епатаж у тебе в крові, але голі груди на весь екран - це вже перебір", "Сміливо, але тільки навіщо?" - Прокоментували ці знімки в Мережі.

Нагадаємо, що Мадонна внесена до Книги рекордів Гіннесса як найкомерційніше успішна виконавиця в історії. За професійну кар'єру співачки було продано понад 300 млн. її альбомів та синглів. Вона семиразова володарка премії "Греммі".

Читайте також:

Дженніфер Лопес показала, як має виглядати модний осінній манікюр

Не стало легендарного виконавця рок-н-ролу

Українцям нарешті показали всіх учасниць нового сезону "Холостяка". Фото дівчат