У мережі повідомили трагічну інформацію про те, що знаменитий американський актор, письменник та співак Леслі Джордан загинув у Голлівуді. Він розлучився із життям після того, як потрапив у ДТП.

Цю інформацію надали на порталі новин «Апостроф»

Є інформація про те, що 24 жовтня відомий комедійний актор із Америки Леслі Джордан потрапив у смертельну аварію. На превеликий жаль, через інцидент 67-річний письменник пішов із життя.

Як повідомляється, ця трагедія сталася на території США, а якщо бути конкретнішою – у Голлівуді. 67-річний комедійний актор врізався у стіну на своєму автомобілі марки BMW. Також є думка, що йому стало погано за кермом машини, що призвело до жахливого інциденту.

Леслі Джордан відомий своїм неймовірним талантом. Кажуть, що з ним було легко та весело працювати на знімальному майданчику.

Леслі Джордан: скрін із мережі
Леслі Джордан: скрін із мережі

«Світ став темнішим без любові та світла Леслі Джордана. Він був не просто великим талантом, з яким радісно працювати, а й дарував світло надії у важкі часи. Невелике зростання він компенсував щедрістю та величчю як син, брат, артист, комік, партнер та людина. Він залишив світ у розпал свого професійного та особистого життя», - повідомляється в мережі.

Крім цього, є інформація, що американський актор був невисокого зросту, який складав усі 150 сантиметрів. На його сторінку в Instagram підписано близько 6 мільйонів людей, що говорить про його колишню популярність.

Трагедія у Alyona Alyona: путінські військові позбавили життя члена сім'ї

Заради цього варто було народитися і померти: влада Сахаліну оригінально компенсує "втрату" годувальника

Разом із Жириновським "помер" канал Держдуми РФ. Похований назавжди