Софія Ротару – одна з небагатьох живих легенд українського автентичного музичного мистецтва.

Співачка є одним із символів зародження незалежності України. Її пісні звучать на весіллях, під час різних національних свят та заходів. Багато іноземних цінителів асоціюють Ротару саме з Україною.

Сама артистка не часто ділиться подробицями свого особистого життя, а також особистою думкою щодо тих чи інших питань. І після початку повномасштабної війни України та Росії Ротару довго зберігала мовчання, а згодом співачка все-таки зважилася висловитися.

Крім творчості та політичних поглядів Софії Ротару, шанувальників цікавить те, як виглядала співачка у молодості. Адже секрет нового вигляду співачки - це одна із загадок, яку не дано розгадати. Адже у свої 75 років знаменитість має максимум на 45.

Коли все сімейство у зборі, то складно усвідомити, що Софія Ротару в цій компанії – це бабуся, настільки молодо та привабливо виглядає співачка.

Скріншот зі сторінки Софії Ротару в мережі Instagram

А нещодавно сайт Сьогодні опублікував дуже рідкісний знімок молодої Софії Ротару, де співачку важко дізнатися. Ця фотографія прикрашала обкладинку журналу "Україна".

Софія Ротару в молодості, скріншот із сайту Сегодня

Читайте також: