Український репер та музикант Олексій Завгородній, він же Позитив, відреагував на хейт співачки Слави Камінської, яка розкритикувала його нову пісню з Ганною Трінчер "Якійті козак".

Позитив поставився до цього спокійно, зазначивши, що може бути таке. Проте репер припустив, що Камінська могла на нього образитися.

"Я пам'ятаю, що в мене до цього вийшов дует з Настею Балог і він називався "Додому". І він вийшов того самого дня, коли вийшов, я так розумію, кліп і у Камінської, який називався "Додому" теж. Я думаю , Що я щось наздоганяю її, якось до неї залажу ", - сказав Позитив у програмі "Слава + Таня".

Також прокоментував Позитив та закиди Камінської про те, що трек примітивний:

"Пісня не замислювалася як така, що потрібно читати текст і замислюватися над змістом, над глибоким змістом. Усі ми розуміємо функцію такого треку. Є треки, де ти справді вкладаєш якийсь сенс, а тут розважальна, дуже весела, підбадьорлива пісня для козаків і козачок. Там же все просто. Там мотив, зрозуміло, що там тексту... там, напевно, довше грає програш. Це танцювальний трек", — сказав Позитив.

Читайте також:

Обличчя перетворилося на надувний човен: російський блогер розповів, як погладшав Коля Басков.

Волочкова позаздрить: Брітні Спірс показала, як розважається на дивані, в чому мати народила

Задер спідницю вище за пояс: у мережі з'явилося рідкісне фото витівок Андрія Данилка з "мамою" Сердючки. Фото