Колишній учасник телепроекту "Дом-2", а нині російський блогер Рустам Солнцев розкритикував зовнішність Миколи Баскова. Він зокрема коментував появу в ефірі російських телеканалів традиційних святкових старперських "Блакитних вогників".

"Баскова ніхто точно дивитися не буде, враховуючи те, що він наїв собі таку велику "хом'ячу пачку". Страшно дивитись просто. Або, може, Лариса Долина з піснею про парасольку? Ну хто ще? Ах, Пилипе, так, не впізнав вас у гримі. Ну, що сміятися, хлопці? — заявив Солнцев у проекті "Загугли зірку".

До речі, нещодавно російський блогер Рустам Солнцев також "злив" всю інформацію про особисте життя путініста Миколи Баскова. Він розповів, що Басков - затятий гомосексуаліст, а про стосунки з жінками він нахабно бреше.

"Він топить за "спецоперацію" в Україні з перших днів. Якщо я раніше просто його зневажав, то тепер я його зневажаю втричі більше! Він же у нас тепер у дамках, на кшталт держчиновника. Я не можу давати нейтральні коментарі на адресу Баскова, Долиною, Газманова… Шоу-бізнес та люди недурні чудово розуміють, що Микола Басков – гомосексуаліст", - заявив Солнцев.

Він додав, що пропутинський співак навіть поводиться як людина нетрадиційної орієнтації.

"По тому, як він одягнений, як подає себе, як поводиться на сцені, на тусовках, по тому, як манерничає. Він звичайний вульгарний гомосексуал", - зазначив блогер.

Довідка: Рустам Солнцев – один із найяскравіших та найепатажніших вихованців "Дома-2". Він прийшов на телебудівництво в 2005 році і запам'ятався іншим учасникам як вельми уїдливий і підлий молодик. У 2009 році його вигнали за крадіжку, але через 4 роки чоловік вирішив знову спробувати щастя в "Домі-2".

Читайте також:

"Дірявий батальйон": Остапчук посміявся над повістками для Баскова, Кіркорова, Газманова та Тіматі

Кіркоров навіть на небесах хоче бути тільки з одним чоловіком: Басков проговорився про пропозицію

Волочкова позаздрить: Брітні Спірс показала, як розважається на дивані, в чому мати народила