Ось уже 5 місяців Філіп Кіркоров не може визначитися: чи підтримує він війну в Україні чи засуджує її. Кажуть, його мовчання свідчить про те, що він або боїться втратити великі гроші, або кремлерська влада має на нього компромат. Таким чином один із найвідоміших російських співаків замовчує війну РФ в Україні, але при цьому він підтримав Оксану Марченко та екс-нардепа Віктора Медведчука. Наразі Кіркоров вирішив підбадьорити російських військових у Криму.

Так, Філіп Кіркоров з 22 липня гастролює півднем Росії. А ще співак проведе концерти в окупованій Ялті та Феодосії для поранених загарбників, яких він називає "героями".

Судячи з інформації на офіційному сайті Кіркорова, перший концерт у Криму Філіп Кіркоров дасть у Феодосії 26 липня, а 27 – у Ялті у концертному залі "Ювілейний".

Про це він також розповів у відеозверненні, який опублікували кримські Telegram-канали.

"Нам зараз, як ніколи, важливо згуртуватися. Ми – величезна сила. Я прямую до Криму, і навіть шкода, що всього два концерти – у Ялті та Феодосії", - заявив артист.

При цьому Філіп Кіркоров особливо виділив поранених військових, які брали участь у "спецоперації" в Україні і заявив, що "радітиме бачити кожного з них".

"Я так хочу побачити всіх кримчан, але особливо чекатиму на наших героїв. Я запрошую на свій концерт поранених, наших військових, які відновлюють здоров'я у кримських шпиталях та санаторіях", - додав Кіркоров.

До речі, під час свого останнього виступу артист вирішив пояснити, чому не залишив країну під час спецоперації. За його словами, насамперед зіграло роль те, що Росія – батьківщина співака, тому вона асоціюється з його початком як артиста та людини.

"Коли всі тікають із країни - я залишився. А куди подітися? Тут моя Батьківщина, моє життя. Тут те, що пов'язано з найголовнішим - моїм початком. Тут майбутнє моїх дітей, майбутнє наше, нашої країни та моє в тому числі", – пояснив Кіркоров.

Варто відзначити, що бачити Кіркорова в Криму будуть раді не всі. Так, деякі кримчани не пробачили співаку танцю на хресті, які він влаштував під час свого ювілейного шоу у Кремлі.

Наприклад, директор православного видавництва "Рідне слово" (Сімферополь, Крим) Володимир Шпатаков на своєму YouTube-каналі "Посольство Російської Імперії" прямо звернувся до фанатів Кіркорова, присоромивши їх: "Усім вашим шанувальникам, які купують квитки на ваші концерти та віддають величезні гроші , я хочу нагадати, що сьогодні Росія веде операцію і сьогодні наші хлопці лежать у шпиталях Нам має бути соромно: наші хлопці нас захищають, а ми ходимо на концерти людини, яка є просто по життю аморальною. , Вона нікому не потрібна. Ми можемо обійтися без неї".

Читайте також:

"Мільйони тонн": скільки бомб Путін приготував для України Заява Міноборони

Після шостої "хімії" її не стало: чоловік Руслани Писанки розповів про її останній день

По три полиці у кожному вагоні: як військові Путіна повертаються з України у чорних мішках. Фото