Незважаючи на те, що повномасштабна війна в Україні, яку розв'язала Росія, триває, додому все більше повертаються українських зірок.

Днями рішення повернутися до України ухвалив Діма Монатик. Щоправда, артист приїхав до Києва без дружини та дітей.

Про це артист повідомив у себе Instagram .

Відразу після приїзду додому, у середу ввечері, 20 липня, Діма Монатик
виступив на станції метро "Майдан Незалежності", де виконав під оркестр свої знакові хіти, а також композиції, написані після початку повномасштабної війни 24 лютого.

Так, зрители услышали From U to z, "Ми вистоїмо", "ART Оборона", "Пригорни", "Так і буде".

"Неймовірний концерт пройшов у київському метро. Рідні люди. Рідний Київ. Коли серця співають в унісон. Учора ми виступали для військових та їхніх сімей, волонтерів, медиків та всіх, хто тримає оборону України на всіх фронтах! Дякую всім і особисто кожному, хто прийшов. Ми вистоємо!!! Все буде Україна!!" - Написав Monatik у себе в соцмережах.

Кстати, неожиданно для публики Монатик спел кавер на песню Николая Мозгового "Дивна ніч" и "Старі фотографії" Скрябина.

"Ми жили добре, жити будемо ще краще. Я щиро вірю, що це побачу. Але навіть якщо в мене залишився тільки день, знай, що попереду все життя таких, як я. Як думаєш, вони тобі пробачать таке?"
– процитував співак уривок із вірша для проекту "Буремні вірші".

Нагадаємо, що війна застала артиста у Барселоні, де він відпочивав із сім'єю. При цьому в червні, в інтерв'ю Славі Дьоміну, Монатик обіцяв, що повернеться до Києва після благодійного туру Life will win, до якого їздив з Кароль, Wellboy, Pianoбоєм, Златою Огневич, Скрипкою, Alina Pash, "Кварталом 95" та іншими. І справді, відтоді Monatik активно виступав із благодійними концертами в Європі, підтримуючи ЗСУ.

Читайте також:

Жданов: Україна, погодившись на перемир'я, отримає нову війну

Путін наказав тиснути танками українських комбайнерів! Це гірше за Другу світову

Дикий ураган та потоп у Дніпрі: деревами знищувало машини та обривало балкони. Фото