Через 20 років Дженніфер Лопес і Бен Аффлек нарешті одружилися. При цьому, зважаючи на все, закохані вирішили уникнути загальної уваги і без зайвого шуму узаконити відносини.

Так стало відомо, що весільна церемонія пройшла таємно, щоб уникнути публічності, у колі кількох близьких людей. Ще б пак, Бен зараз дуже зайнятий на зйомках фільму про найвідоміший контракт Nike, а Дженніфер розвиває власні проекти. Однак, може так станеться, що в найближчому майбутньому на всіх чекає розкішне — за голлівудськими стандартами — весілля з незліченною кількістю зіркових гостей.

А поки, 16 липня 2022 року зірки отримали свідоцтво про шлюб в окрузі Кларк, штат Невада. У документі вказані їхні справжні та повні імена: Бенджамін Геза Аффлек та Дженніфер Лінн Лопес.

Зважаючи на те, що сама розповіла Дженніфер на своєму сайті, вони розписалися в Little White Wedding Chape - маленькій каплиці в Лас-Вегасі, приїхали туди на рожевому кадилаку.

"Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували один одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Спасибі каплиці Little White Wedding за те, що дозволили мені переодягнутися в кімнаті відпочинку, поки Бен перевдягався в чоловічому туалеті. - Написала Джей Ло на своєму особистому сайті On The JLo.

Зазначимо, що у Дженніфер у день весілля було дві сукні.

Один наряд показав у Instagram друг Лопес та її стиліст по волоссю Кріс Епплтон. У короткому відео Дженніфер була у скромній білій сукні без рукавів та з повністю закритим декольте. Це вбрання було вінтажним і раніше з'являлося в якомусь старому голлівудському фільмі. Одягнувши цю сукню, Дженніфер дотрималася американської традиції, коли на нареченій має бути щось старе.

Друге вбрання нареченої було ефектнішим, і, ймовірно, саме в ньому вона і йшла під вінець. Сукня була довга, мереживна, мала довгі рукави, відкриті плечі і глибоке декольте у формі серця.

Автором цієї сукні є відомий дизайнер Зухаїр Мурад, і всього місяць тому його представили публіці в колекції весна-літо 2023 року.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес зустрічалися з 2002 по 2004 рік і були однією з найяскравіших пар того періоду. Напередодні весілля вони розірвали заручини, пославшись на громадський тиск та надмірну увагу ЗМІ.

Чутки про відновлення роману зірок з'явилися у травні минулого року, одразу після розставання Дженніфер із 45-річним бейсболістом Алексом Родрігесом. Відносини з Беном співачка підтвердила свого дня народження, а першим офіційним заходом, який вони відвідали як пара, став Венеціанський кінофестиваль.

Читайте також:

Маманю, у тебе "равлик" тріснула: Волочкова показала, що у неї між ніг

Пацанчик із 90-х: Кім Кардаш'ян здивувала зовнішністю. Фото

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .