Співачка Таїсія Повалій від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну мовчить про трагедію, яку російські солдати принесли мирному населенню України. При цьому її чоловік, продюсер Ігор Ліхута, підтримує війну, яку РФ розв'язала в Україні. Схоже, про них можна з упевненістю сказати, що вони зрадили Батьківщину, адже вони зрадили самих себе, коли за гроші продалися Путіну, позбавивши себе щирості і прирікаючи себе на життя в лицемірному суспільстві. Як виявилося, Таїсія Повалій, Батьківщиною, вважає тепер зовсім не Україну, і навіть не Росію.

Стало відомо, що співачка Таїсія Повалій, яка будує кар'єру в РФ і замовчує війну проти України, 14 липня 2022 року виступила на церемонії відкриття XXXI Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську 2022" на сцені Літнього амфітеатру.

Кадрами цього виступу вона поділилася у Instagram.

До речі, у підписі до посади Повалій назвала "Слов'янський базар" рідною, батьківщиною - Білорусь і при цьому Повалій співала українською, виконавши пісню "Хай завжди мене верба та й додому поверта". Зауважимо, що текст цієї пісні написав легендарний український поет Юрій Рибчинський.

"Люблю тебе! Завжди твоя!" – написала вона.

Крім того, співачка звернулася до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який також відвідав захід.

"Добрий вечір, шановний президент. Доброго вечора, мої дорогі друзі, мої дорогі друзі. Я завжди з такою радістю приїжджаю до вас до Білорусі. Можна навіть сказати, що до себе додому, бо Білорусь, Вітебськ – моя творча батьківщина", – заявила співачка.

Читайте також:

Маманю, у тебе "равлик" тріснула: Волочкова показала, що у неї між ніг

Пацанчик із 90-х: Кім Кардаш'ян здивувала зовнішністю. Фото

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .