Більшість людей чули фразу "всі хвороби від нервів". Лікарі та психологи в один голос кажуть, що ця теза вірна, оскільки постійні стреси, переживання та сварки з близькими людьми провокують нервову напругу, яка може спричинити проблеми зі здоров'ям. Останні кілька місяців весь тягар "нервової напруги" несе на собі і відомий гуморист Максим Галкін.

І справді, менш ніж за півроку улюбленець росіян Максим Галкін став ізгоєм на Батьківщині. Ще б пак, з 24 лютого Галкін почав записувати відео із заявами проти Росії та на підтримку України через розв'язану війну.

Нещодавно стало відомо, що Максим Галкін та Алла Пугачова покинули Ізраїль, де вони жили останнім часом. Подружжя разом із дітьми вирушило до Юрмали, щоб підтримати співачку Лайму Вайкуле, яка має по чутках серйозні проблеми зі здоров'ям.

Алла Пугачова та Максим Галкін у Латвії відвідали концерт Інтарсу Бусулісу. Артисти одразу ж потрапили під приціли телекамер, а їхні фотографії розлетілися соціальними мережами.

Фотографії з цього заходу викликали спекотні суперечки в Мережі. Так, одні зазначили, що 46-річний Галкін сильно постарів, з'явилися мішки під очима і глибокі зморшки, інші ж припустили, що в житті гуморист виглядає не так страшно, як вийшов на фотографії, нібито винні невдале світло і ракурс.

Росіяни, наприклад, заявили, що на обличчі у Галкіна далася взнаки його злість на Росію та її народ, оскільки останнім часом він часто висловлював своє невдоволення.

"Старі і злі", "Як же злість спотворює ... Що стало з обличчям Галкіна!", "Без Росії здали обидва ...", "Жах, Галкін постарів, схуд, виглядає жахливо", "Жах який. З їх коштами можна краще виглядати", "Не на користь їм пішла земля обітована, добряче їх "побила" і "прибила", начебто висохли! Гроші сміття, а коли вони закінчуються, сміття – ти!" пики", - написали ті користувачі Мережі, що підтримують політику Путіна.

А ось справжні шанувальники артиста вважали, що він не дуже добре виглядає, тому що багато працює і не встигає відпочивати. Відомо, що у гумориста часто відбуваються виступи, а нещодавно він запланував гастрольний тур до сонячної Туреччини.

На їхню думку, на обличчі гумориста відбилися переживання через те, що відбувається у світі, а також вимушений переїзд.

"Щастя та здоров'я цим справжнім людям та чудовій родині", "Найпорядніша родина в наші дні", "Дайте спокій", – написали віддані фанати артиста.

Читайте також:

Зірка "Ліквідації" та "Кандагару" Машков подякував окупантам за знищення українських міст і випадково їх здав

Не стало зірки культового серіалу "Твін Пікс"

Дружина Пєскова задерла спідницю і показала, чим "вдарить" по США .