Проросійський актор Володимир Машков "допоміг" міжнародній волонтерській спільноті InformNapalm встановити особи десятка окупантів у Донецькій області, піднімаючи їм бойовий дух.

Візити до Донецька та Луганська для Володимира Машкова – звичайна справа. Нещодавно він з'являвся перед городянами у футболці з фашистським символом "Z" і розмірковував про винних у повномасштабній війні.

Цього разу народний артист РФ Володимир Машков зустрівся з військовослужбовцями, які звільняли ЛНР. Артист приїхав на окуповані українські території, щоб зняти пропагандистський ролик про "підняття духу" загарбників, але, як виявилося, випадково створив зайві проблеми.

Так, 8 липня кремлівські пропагандисти поширили в Telegram-каналах відео з Володимиром Машковим, який "взяв участь у заходах, організованих для підняття духу бійців та відновлення їхньої боєготовності". У ролику псевдожурналісти показали росіянам, як солдати спілкуються з рідними з відеозв'язку та дали слово акторові-путіністу.

Завдяки тому, що оператор постійно знімав обличчя російських окупантів, міжнародній волонтерській спільноті InformNapalm вдалося встановити особи близько 10 російських військових, що воюють у Донецькій області.

Тепер у мережі вірусується інформація про росіян, які потрапили в об'єктив – їхні імена, прізвища, телефони, дата народження та навіть адресу. Повний список був опублікований у Facebook волонтерів

Як повідомляє Telegram-канал Zvezdanews, знайомство з учасниками спецоперації справило величезне враження на Машкова.

Зазначимо, що актор висловив упевненість, що військовослужбовці, на які чекають вдома, неодмінно виконають усі поставлені завдання.

"Це люди з новим, величезним, добрим, сміливим, непримиренним серцем. Нехай усі будуть у повній бойовій готовності і додому повернуться живими та здоровими", - заявив він.

Читайте також:

ЗСУ влаштували окупантам на острові Зміїний справжню "спеку" .

Знову ракетний удар багатоповерхівкою: не всіх людей вдалося врятувати. Розбираються завали .

Обірвався зв'язок під час другої сирени: мати досі шукає доньку, яка зникла під час удару по ТЦ у Кременчуці .