Співак Микола Басков – один із російських артистів, які підтримують політику Путіна та вбивство мирних громадян України. "Золотий голос Росії" чудово проводив час на курорті Туреччини, коли до нього підійшла дівчина. Думаючи, що вона його прихильниця, артист з радістю зав'язав розмову, але на нього чекала неприємність.

Микола Басков відпочивав у готелі D Maris Bay у затоці Хісароню, коли його помітила українка. У цей час співак відпочивав у компанії двох молодих дівчат. Він був одягнений у літній костюм у квітковий принт та мокасини.

Коли до нього підійшла дівчина і сказала: "Здрастуйте, ми вас дуже раді бачити тут" . Він відповів: "Взаємно" , - явно радіючи зустріти фанатку. Але не тут було.

Після цього дівчина сказала: "Я хотіла сказати, я з України. І Росія зараз бомбардує Україну щодня, а ви тут веселитесь. Як вам, нормально веселитися?"

У цей час Микола Басков махав головою, а потім додав, що він у Туреччині не веселиться, а відпочиває. Він тут же поспішив піти, коли перед ним стала його супутниця, запропонувавши йому більше не розмовляти з українкою. У спину йому дівчина лише встигла вигукнути: "Слава Україні!"

Читайте також:

Залишилося недовго: у МВС назвали терміни, коли ЗСУ зупинять наступ росіян .

Можуть бути смерчі та зливи зі шквалами: синоптик Наталія Діденко попередила українців .

Добронравов із "Сватів" приїхав до лікарні, щоб підтримати поранених окупантів. Відео .