Наталія Поривай, широко відома під творчим псевдонімом Наташа Корольова, народилася в Києві і провела саме в Україні своє дитинство. Не дивно, що після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну всі чекали її реакцію на ці події. Ось тільки співачка, по всій видимості, стурбована лише своїм безтурботним життям.

Так, останній пост королевою в соцмережах присвячений її схудненню. Знаменитість похвалилася, що провела тиждень в санаторії, щоб "поправити своє здоров'я" і скинути зайві кілограми.

Відомо, що місцем для відпочинку був обраний Желєзноводськ.

У програму входили тривалі піші прогулянки на свіжому повітрі, грязьові процедури, підводний душ-масаж, вуглекислі капсули, кожен день артистка тричі випивала по 150 мл води з цілющих джерел. Результат не змусив себе чекати-співачка продемонструвала постройневшую фігуру, знявши себе топлес перед дзеркалом.

"За 5 днів мінус 3 кілограми. Пішла набряклість, нормалізувався сон, з'явилося більше енергії. Мені 49 років, і я собою задоволена! Для мого здоров'я дуже важливо ось так поміняти обстановку, буквально п'ять днів — і я бадьора, весела, — поділилася Наташа. - Впевнена на всі 100%, можна стежити за своїм здоров'ям і красою без дорогущих препаратів і пластичних операцій».

Наташа ніколи не приховувала, що мріє схуднути. При цьому співачка не хоче відмовлятися від солодощів, які вона обожнює.

Читайте також:

Молдова офіційно заборонила російське ТБ і всі їхні фільми.

Бурятія-Країна цілодобових похоронів. Кладовища не справляються з потоком "героїв", які повернулися з України.

"Їх ненавидить весь світ": чемпіон світу з футболу заявив, що Росії більше не існує.