Співачка Віра Брежнєва, екс-вокалістка української групи "ВІА Гра", і дружина музичного продюсера Костянтина Меладзе, ще в перші дні війни заявила, що "навіть в самих своїх страшних снах не могла уявити, що Росія коли-небудь нападе на Україну", а також закликала зупинити війну. Після цього вона і зовсім організувала гуманітарний хаб у Варшаві, закинувши кар'єру.

І ось стало відомо, що на честь 70-річчя матері, Віра Брежнєва вперше за весь час війни зустрілася з мамою і сестрами. Як виявилося, в такому складі минулого разу вони збиралися п'ять років тому.

На радощах Брежнєва показала відео в Іnstagram.

"Останній раз ми збиралися в такому складі рівно 5 років тому. З цього приводу. День народження нашої матусі. Головна цінність була, є і буде — наша сім'я. А найкращий подарунок для мами, особливо зараз-побачити своїх 4 дочок нехай навіть всього на добу», — підписала відео Віра.

Також в сторіс вона опублікувала фото, де позує в білому топі і чорній спідниці, і розповіла, що за 105 днів війни в ній багато що змінилося і те, що було важливо раніше, втратило будь-який сенс.

Так, за словами знаменитості, тепер її не лякають зморшки на обличчі або сиве волосся. Брежнєва зазначила, що лише зараз відчула себе справжньою.

"За 105 днів відвикла від себе. Війна змінила ставлення до всього. Відображення в дзеркалі не хвилювало. Але раптом на фото побачила себе з боку. Ми вже ніколи не будемо такими, як раніше. І я вже розумію, що стаю іншою. Новий. Тепер у цих очей, зморшок, сивини немає бажання ховатися за фільтрами, бажання сподобатися, але є бажання жити.

Без панцирів і масок. Чесної з собою. Вразливою. Але наповненою любов'ю, Всесвітньою ніжністю і світлом", — написала Брежнєва.

До речі, подейкують, що через російську агресію у Брежнєвої серйозний конфлікт з чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе. З чуток, він знаходиться в Італії, де хоче перечекати війну і боїться за бізнес в РФ. Меладзе жодного разу не висловився про війну РФ проти України.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Казав дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.